bluetrack Tuning: Zdokonalení čepů a spojky

Nové čepy – scale stubs – nabízejí silnější záběr a zdokonalená spojka garantuje lepší ochranu a držení na pneumatice

Pro úspěšné používání v lese jsou rozhodující nejen silné stroje, nýbrž také vhodné příslušenství. pewag se koncentruje na průběžné zdokonalování stávajících výrobků a na inovativní nový vývoj trakčních kolopásů. Díky tomu můžeme nabízet uživatelům spolehlivá řešení pro nejrůznější oblasti použití a podmínky podle nejpřísnějších standardů kvality a bezpečnosti.

bluetracky k dostání s 2 různými provedeními čepů

Kromě čepů starwave® má pewag v programu jako novinku takzvané scale stubs, které jsou od nynějška nabízeny jako možnost konfigurace pro všechny kolopásy. Tyto scale stubs jsou větší a nabízejí při extrémním použití v lese lepší trakci.

Čepy starwave® byly dále zdokonaleny, takže jsou ještě robustnější a odolnější. Čepy byly zvětšeny a mají větší opotřebitelný objem, čímž se prodlužuje životnost kolopásu. Navíc působí pozitivně na trvanlivost kolopásu také svařovací technika s robotem.

bluetracky nyní s vylepšenou spojkou pro lepší ochranu a držení na pneumatice

Od nynějška jsou všechny kolopásy pewag bluetrack vybaveny optimalizovanou spojkou a nabízejí uživateli následující výhody:

  • Menší škody na pneumatikách – spojka je na hranách zaoblená, takže je obzvlášť šetrná k pneumatikám a omezuje tím škody na pneumatikách.
  • Lepší držení na pneumatice – nová geometrie spojky stabilizuje kolopás na pneumatice a chrání ho před sklouznutím.

Pro větší bezpečnost v lese – lesnické výrobky pewag!

 

Při výběru vhodného lesnického výrobku Vám ochotně poradíme a pomůžeme. Napište nám e-mail na prodej(at)pewag.cz nebo zavolejte náš zákaznický servis na telefonním čísle +420 494 549 923-925.

Další podrobnosti o našich lesnických výrobcích.