Lesnické kolopásy pewag pro lepší trakci a maximální šetrnost k půdě

Lesnické kolopásy garantují při použití v lese bezpečnou oporu a nejvyšší šetrnost k půdě

Profesionální lesníci potřebují v neprostupném terénu bezpečnost a silnou oporu, ale každý má odlišné nároky a podmínky používání. Z tohoto důvodu nabízí pewag různé varianty lesnických kolopásů. Nyní vyvstává otázka: Jaký kolopás se nejlépe hodí pro jaké použití a podklad?


Abychom vám pomohli s výběrem správného kolopásu, porovnali jsme 5 našich lesnických kolopásů v tabulce. Ať se jedná o měkký nebo tvrdý podklad, rovný nebo svažitý terén, sníh nebo bláto – pro všechny podmínky nasazení v lese máme vhodné řešení:

pewag bluetrack perfekt je ideální pro náročné použití v kamenitém a strmém terénu. Inovativní uspořádání kovaných čepů zajišťuje dodatečný záběr.

pewag bluetrack duro je univerzálně použitelný všestranný kolopás pro standardní požadavky v lesnictví, který se může používat na mnoha různých půdách. Díky široké dosedací ploše a zaobleným hranám dosahuje vysoké míry šetrnosti k půdě.

pewag bluetrack flow je lesnický kolopás pro použití v lehkém terénu a na choulostivých podkladech. Kolopás byl koncipován tak, aby co možná nejlépe chránil pneumatiky i terén a zaručoval optimální záběr. Široká dosedací plocha kolopásu brání zaboření strojů, především na měkkých podkladech.

pewag bluetrack flow-perfekt je kombinovaný kolopás, který spojuje nejlepší vlastnosti trakce a šetrnosti k půdě v jednom kolopásu. Kolopás je kombinací modelů bluetrack flow a bluetrack perfekt a dokonale se tedy hodí do různých podmínek v lese. Kolopás je univerzálně použitelný na všech podkladech.

pewag bluetrack flow wide je obzvlášť šetrný k půdě a pneumatikám, přičemž je díky široké dosedací ploše také stabilní; je synonymem pro maximální šetrnost k půdě. Tento lesnický kolopás je obzvlášť vhodný pro citlivé a choulostivé podklady, protože větší dosedací plocha brání zaboření stroje – i při velkém zatížení.

 

Pro větší bezpečnost v lese – lesnické výrobky pewag!

 

Při výběru vhodného lesnického výrobku Vám ochotně poradíme a pomůžeme. Napište nám e-mail na prodej(at)pewag.cz nebo zavolejte náš zákaznický servis na telefonním čísle +420 494 549 923-925.

Další podrobnosti o našich lesnických výrobcích.