Řetězy pewag forstgrip pro bezpečnou oporu v lese

Inovativní záběrové prvky umožňují maximální trakci pro všechny oblasti použití a podklady

V terénu je spolehlivost a odolnost rozhodujícím faktorem pro bezpečnou a efektivní práci. Řetězy pewag pro lesnické stroje garantují optimální záběr ve všech oblastech použití, mají delší životnost než běžné trakční řetězy a disponují vynikajícím samočisticím efektem. S pewag forstgrip jsou profesionální lesníci při práci v lese vždy v bezpečí.

Naše lesnické řetězy pewag v sobě nesou 5 základních výhod:

  • Vylepšený záběr a zvýšenou stabilitu díky inovativním prvkům
  • Delší životnost díky speciální oceli pewag TitanGrip®
  • Optimální přizpůsobení řetězu pneumatice pomocí přestavovacích prvků
  • Pojistka proti otáčení brání poškození pneumatiky
  • Vysoká samočisticí síla

 

Lesnické řetězy pewag garantují optimální záběr a lepší stabilitu v různých oblastech použití. Každý řetěz disponuje individuálními záběrovými prvky, které nabízejí maximální trakci na různých podkladech. Speciální šikmé uspořádání hrotů, patentované firmou pewag, nabízí značnou výhodu v neprostupném terénu a zaručuje bezpečnost osob i stroje.

Kombinace vysoce kvalitních materiálů a zvláštní výrobní postup dělají z řetězů pewag forstgrip to, čím jsou. Speciálně vyvinutá ocel pewag TitanGrip® a vyspělý postup kalení zaručují delší životnost oproti běžným trakčním řetězům.

Pomocí přestavovacích prvků je možné jednoduše a rychle přizpůsobit řetězy pewag forstgrip pneumatice. Kromě toho se řetězy dodávají s náhradními díly, aby bylo možné provádět při pracích v lese jednoduché opravy. Tím lze předejít odstávkám stroje a uživatel šetří čas a peníze.

Všechny lesnické řetězy pewag mají integrovanou pojistku proti otáčení, která udržuje řetěz – zejména stojící články s čepy – stabilní. To brání tomu, aby se čepy otočily k pneumatice a poškodily ji. Stroj navíc neztrácí záběr, protože čepy spolehlivě zabírají do podkladu. Tato pojistka proti otáčení je jedinečná pro značku pewag a odlišuje naše řetězy forstgrip od ostatních trakčních řetězů.

Kromě toho mají řetězy pewag forstgrip vysokou samočisticí schopnost. Sítě s velkými oky bez námahy odstraňují během postupu stroje vpřed nečistoty, kal a sníh.

Pro větší bezpečnost v lese – lesnické výrobky pewag!

 

Při výběru vhodného lesnického výrobku Vám ochotně poradíme a pomůžeme. Napište nám e-mail na prodej(at)pewag.cz nebo zavolejte náš zákaznický servis na telefonním čísle +420 494 549 923-925.

Další podrobnosti o našich lesnických výrobcích.